ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 90% din obiectivele din capitală au fost conectate la agentul termic

10:46 | 21.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Peste 90% din obiectivele din capitală au fost conectate la agentul termic. Anunțul a fost făcut astăzi de către directorul general al Societății pe Acțiuni „Termoelectrica”, Vasile Leu, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, transmite MOLDPRES.

Potrivit directorului „Termoelectrica”, în total, 91% din obiective au fost conectate la căldură. „Din cele 9% rămase fac parte mai mulți agenți economici și case particulare. Unii dintre aceștia au cerut conectarea la agentul termic la finele lunii curente”, a spus Vasile Leu.

Totodată, sursa citată a subliniat că 99 la sută din fondul locativ a fost conectat la căldură.

Sezonul termic în capitală a început pe 7 noiembrie. Acesta demarează atunci când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10°C.

Foto simbol

img22008831

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!