ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din Anenii Noi vor beneficia de consultații medicale gratuite

11:52 | 21.11.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 21 – 25 noiembrie, consultații profilactice gratuite populației din localitățile raionului Anenii Noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în patru localități din  Anenii Noi, și anume: pe 21 noiembrie în localitatea Speia; pe 22 noiembrie în localitatea Bulboaca; pe 23 noiembrie în localitatea Hârbovăț; pe 24-25 noiembrie în localitatea Mereni.

Tot în această săptămână, servicii medicale stomatologice vor fi prestate gratuit copiilor în mai multe localități din raioanele Dondușeni și Florești.

CNAM anunță că săptămâna trecută au fost efectuate examene profilactice gratuite la 1230 de persoane, dintre care 467 screening pulmonar, iar 763 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img22008837

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!