ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, peste 1 800 de șoferi au fost sancționați pentru încălcări în trafic

13:12 | 21.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, peste 1 800 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulației rutiere, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, 20 de șoferi au fost depistați și înlăturați de la volan pentru conducerea în stare de ebrietate.

Totodată, 484 de conducători auto au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar 345 au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

De asemenea, 249 de persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor de transportare a copiilor cu vârsta de până la 12 ani. La fel, 179 de șoferi au fost sancționați pentru oprirea în locuri interzise.

În zilele de odihnă, agenții de patrulare au intervenit în 129 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

Foto: politia.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!