ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul „Mâncare pentru monștri” revine pe scena Teatrului „Geneza Art”

13:37 | 21.11.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. La Teatrul „Geneza Art” va fi jucat marți, 22 noiembrie, la ora 19.00, spectacolul „Mâncare pentru monștri”, inspirat din Paolo Genovese, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Este un spectacol despre puterea, voința și slăbiciunea fiecăruia din noi. În roluri: Iurie Gologan, Viorel Cozma, Dana Ciobanu, Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Ecaterina Bozianu, Victoria Țurcanu și Dorin Gribincea.

Pe 22 și 23 noiembrie, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc premiera spectacolului ”Dragoste la pachet” de Tatiana Saenco, în regia Olesei Sveclă.  

Potrivit organizatorilor, spectacolul încearcă să răspundă la mai multe întrebări. Mamele plecate peste hotare și copiii lor rămași acasă, mai rămâne loc de comunicare, afecțiune și înțelegere între ei? "Vocea din telefon" poate înlocui mama sau copilul? Care sunt traumele acestei despărțiri, cum pot fi ocolite rupturile și supărările umane? Drama este una a sărăciei, a unei țări din estul Europei și această țară are un nume - Moldova. Este un spectacol durut, un spectacol despre tranziția noastră perpetuă cu toate rănile ei la pachet.

Joi, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Cântec de leagăn” în regia lui Alexandru Cozub și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

img22008842

img22008842

img22008842

img22008842

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!