ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău

18:01 | 21.11.2022 Categorie: Comunicate

Suspendarea traficului rutier pe bd. Dacia (segmentul destinat transportului public), tronsonul cuprins între str. Hristo Botev și bd. Traian

Chişinău, 21 nov. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 22 noiembrie 2022-10 decembrie 2022, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Dacia, partea pară, segmentul destinat transportului public, tronsonul cuprins între str. Hristo Botev și bd. Traian (direcția spre Aeroport).  

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație curentă a străzii.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuzele de pe ruta nr. 2 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 22 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin, bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Hristo Botev, str. Independenței, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!