ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Situația de securitate regională a fost discutată la întrevederea vicepremierului Oleg Serebrian cu un grup de parlamentari croați

13:29 | 22.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu delegația Comisiei pentru afaceri europene din cadrul Parlamentului Republicii Croației, condusă de Domagoj Hajduković, președintele Comisiei Afaceri Europene, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, în cadrul discuțiilor, oficialii au abordat diverse subiecte de actualitate, printre care situația de securitate din regiune, criza energetică, evoluțiile procesului de reglementare transnistreană.

A fost menționată deschiderea autorităților de la Chişinău în vederea găsirii unor soluții complexe și măsuri de sprijin luate de țara noastră pentru depășirea crizelor existente, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova, care se regăsesc într-o situație deosebit de vulnerabilă ca urmare a conflictului dintre Federația Rusă și Ucraina.

Foto: Biroul de reintegrare

img22008883

img22008883

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!