ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Clădirea veche a unității de pompieri și salvatori va fi transmisă în proprietatea municipiului Edineț

13:35 | 23.11.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi transmiterea unui bun imobil din proprietatea Ministerului Afacerilor Interne în cea a municipiului Edineț. Bunul imobil a fost folosit anterior drept unitate de pompieri și salvatori, până la construcția sediului nou, edificat cu suportul Programului de asistență tehnică, lansat de către Guvernul SUA în Republica Moldova, comunică MOLDPRES. 

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Executivului, odată cu construirea noului sediu al unității de salvatori și pompieri din municipiul Edineț, situat pe un alt teren, a dispărut necesitatea deținerii în gestiunea economică a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a sediului vechi al unității.

Respectiv, Ministerul Afacerilor Interne în comun cu Consiliul municipal Edineț vor institui comisia de transmitere și vor asigura, în termen de 30 zile, transmiterea bunului în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la modul de transmitere a bunurilor proprietate publică, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 901/2015.

Foto: Guvern

img22008934

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!