ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, circa 2 400 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcări în trafic

12:47 | 28.11.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 28 nov. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, circa 2 400 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), 27 de șoferi au fost depistați și înlăturați de la volan pentru conducere în stare de ebrietate.

Totodată, 720 de conducători auto au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, iar alți 382 sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră.

De asemenea, 360 de șoferi au fost amendați pentru încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranţă, a căştii sau a vestei de protecție. La fel, 230 de persoane au fost sancționate pentru că au încălcat regulile de oprire şi nu au acordat prioritate pietonilor.

În această perioadă, agenții de patrulare au intervenit în 111 cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

Sursa foto: IGP

img22009072

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!