ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul va examina propunerea Guvernului de prelungire a stării de urgență

17:05 | 30.11.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. Propunerea Guvernului privind prelungirea stării de urgență va fi examinată de Parlament în ședința plenară de mâine, 1 decembrie. Membrii Biroului permanent au completat ordinea de zi a ședinței plenare, relatează MOLDPRES.

La ședința de joi a Parlamentului, deputații vor examina, în a doua lectură, proiectul Codului electoral al Republicii Moldova și modificarea cadrului normativ conex, precum și inițiativele legislative care vizează activitatea Avocatului Poporului. Deputații vor mai dezbate proiectul de lege privind gazele fluorurate cu efect de seră, precum și modificarea mai multor acte normative. Printre ele figurează Legea privind indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă și alte prestații de asigurări sociale și Legea privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor.

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat și ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 8-15 decembrie curent.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!