ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Angajații IGSU au salvat un bărbat lovit de tren

09:48 | 01.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au salvat în seara zilei de ieri un bărbat care a rămas blocat sub vagonul unui tren, după ce a fost lovit de acesta, transmite MOLDPRES.

Potrivit IGSU, cazul a avut loc în apropierea orașului Sângera, municipiul Chișinău. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se afla pe calea ferată și nu a reacționat la avertizările de apropiere a trenului, fiind ulterior lovit de locomotiva acestuia. În urma accidentului, persoana a rămas blocată sub vagonul trenului.

La fața locului au fost alertate trei echipaje de salvatori și pompieri, care au avut misiunea de a debloca persoana de sub vagon. În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism sever la un picior, însă viața acestuia este în afara oricărui pericol. La locul accidentului au fost alertați medicii serviciului de urgență, care au transportat bărbatul către Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

De la începutul anului curent, angajații IGSU au salvat 77 de persoane din diverse situații de risc.

Foto: IGSU

img22009180

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!