ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Natalia Gavrilița a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României

11:52 | 01.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează:

„Cu ocazia Zilei Naționale a României, adresez tuturor românilor urări de pace, sănătate și prosperitate!

Sărbătorim astăzi nu doar o importantă filă de istorie, dar și atașamentul nostru față de valorile și tradițiile naționale. Comuniunea de limbă, cultură și istorie devine pe zi ce trece o comuniune a marilor proiecte ce apropie oamenii de pe ambele maluri ale Prutului și privim cu încredere înspre un viitor comun european. Chiar dacă trăim vremuri tulburi, legăturile noastre sunt mai trainice ca oricând. Vom continua să construim, la propriu și la figurat, poduri care să ne unească și să ne întărească!

La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!