ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Marocul a învins Canada şi a câştigat Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar

19:24 | 01.12.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Selecţionata Marocului a câştigat Grupa F a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Canadei cu scorul de 2-1 (2-1), joi, pe Al Thumama Stadium din Doha, transmite AGERPRES, preluat de MOLDPRES. 

În același timp, selecţionatele Croaţiei şi Belgiei au terminat la egalitate, 0-0, în Grupa F, rezultat care duce vicecampioana mondială în optimile de finală şi trimite Belgia acasă.

Belgia, medaliată cu bronz la ediţia din 2018 şi aflată timp de trei ani pe primul loc în clasamentul FIFA, este una dintre dezamăgirile turneului din Qatar, pe care îl părăseşte prematur, marcând sfârşitul unei generaţii de aur, cu un potenţial mult mai mare decât a realizat.

Conform statisticilor, Belgia a ratat pentru prima oară ieşirea din grupe la un turneu final în sezonul XXI.

 

img22009222

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!