ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a participat la conferința Adunării Mondiale a Femeilor, WAW! 2022

10:48 | 03.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la conferința Adunării Mondiale a Femeilor, WAW! 2022, organizată de Guvernul Japoniei, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției. 

În mesajul adresat participanților la conferință, șefa statului a împărtășit experiența Republicii Moldova de promovare a femeilor în politică și în funcții publice.

„Am cunoscut femei active și implicate, care își spun ferm cuvântul în viața publică din diferite țări și contribuie, astfel, la binele societăților lor. Practica țării noastre, dar și a altor state, ne arată că implicarea politică a femeilor asigură o mai bună reprezentare a intereselor societății”, a menționat președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22009267

img22009267

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!