ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aerodromul din orașul rusesc Kursk a fost atacat cu dronă

11:22 | 06.12.2022 Categorie: Externe

Moscova, 6 dec. /MOLDPRES/. În  zona aerodromului din orașul Kursk a avut loc un atac cu dronă, a anunțat marți, 6 decembrie, dimineață, guvernatorul regiunii, iar un depozit de petrol a luat foc, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

Acțiunea militară vine după un alt atac masiv cu 70 de rachete al armatei ruse asupra infrastructurii ucrainene. Moscova a lansat bombardamente asupra regiunii Zaporojie, lovind infrastructura critică și clădiri rezidențiale.

Roman Starovoit, guvernator al regiunii Kursk a spus că din cauza unui „atac cu dronă în zona aerodromului din oraș, un rezervor de stocare a petrolului a luat foc. Nu sunt victime”. Un cercetător al publicației de investigații Bellingcat a publicat un video ce arată fum care se ridică din Kursk.

img22009338

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!