ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată de oamenii legii

09:39 | 08.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS și polițiștii au destructurat o rețea de traficanți de droguri cu activitate în Moldova și România, urmare a unei capturi de cocaină de circa 300 mii de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, suspecții, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, își desfășurau activitatea în baza comenzilor primite pe internet. Grupul infracțional a fost documentat de oamenii legii timp de trei luni, atunci când a fost stabilit că membrii acestuia și-au creat contacte cu distribuitori angro de droguri din Uniunea Europeană. După ce intrau în posesia drogurilor de tip marijuana, hașiș și cocaină, bănuiții anunțau disponibilitatea ofertei pe canalele de comunicare criptată pe internet. 

În cadrul perchezițiilor, pe lângă drogurile ridicate și obiecte accesorii comercializării lor, au fost ridicați și 1450 de euro, precum și un automobil de lux. La solicitarea procurorilor, trei bănuiți au fost plasați în arest pentru 30 de zile, iar alți doi sunt cercetați în libertate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!