ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a discutat cu Erna Solberg, fost premier al Norvegiei

13:04 | 08.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Erna Solberg, fost premier al Norvegiei, actual lider al Partidului Conservator din această țară, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția s-a focusat pe situația de securitate din regiune, criza energetică prin care trece țara noastră și perspectivele de cooperare moldo-norvegiană.

Șefa statului a mulțumit pentru susținerea de către Norvegia a parcursului european al țării noastre, a apreciat contribuția adusă la realizarea reformelor din domeniile justiției, economiei și cel social din Moldova, și angajamentul de a sprijini sectorul energetic.  

Foto: Președinție

img22009440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!