ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist a fost reținut de CNA, fiind bănuit de corupție

17:33 | 08.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Drochia a fost reținut astăzi în flagrant de ofițerii CNA, fiind bănuit că ar fi pretins și primit 1000 de euro pentru a ajuta o persoană să obțină mai ușor permisul de conducere, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, omul legii ar fi promis persoanei că ar avea influență asupra unor membri ai Comisiei de examinare a candidaților pentru obținerea permisului de conducere din cadrul Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din Bălți a I.P. „Agenției Servicii Publice” și că îi poate determina să o aprecieze cu calificativul ”admis” la probele teoretică și practică.

Polițistul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în izolator. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!