ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Orhei și Florești vor beneficia de consultații medicale gratuite

09:53 | 12.12.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 12 dec. /MOLDPRES/. În perioada 12 – 16 decembrie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite populației din raioanele Orhei și Florești, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, săptămâna curentă, vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în mai multe localități din raioanele Orhei și Florești, și anume: pe 12 decembrie - în localitățile Pohrebeni (Orhei) și Ghindești (Florești); pe 13 - 14 decembrie - în localitățile Ciocâlteni (Orhei) și Roșietici (Florești); pe 15 - 16 decembrie - în localitățile Brăviceni (Orhei) și Cașunca (Florești).

Săptămâna trecută, au efectuat examene profilactice gratuite 1190 de persoane, dintre care 431 screening pulmonar și 759 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!