ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Republica Moldova se atestă o creștere majoră a virozelor

11:48 | 13.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. În Republica Moldova se atestă o creștere agresivă a virozelor, care afectează în special copiii. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, comunică MOLDPRES.

Oficialul a menționat că, în prezent, toate spitalele sunt supraîncărcate, fiind deschise secții de pediatrie noi. „Acesta este și un rezultat al pandemiei de COVID, când am atestat liniște la capitolul viroze”, a opinat ministrul.

Nemerenco a venit cu un apel către părinți să se adreseze la medic chiar de la primele simptome, deoarece pot apărea complicații printre care pneumonii, otite și sinuzite.

Foto: medstar2000.ro

img22009571

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!