ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Vamal a primit o donație de calculatoare din partea Germaniei

11:24 | 14.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal a primit astăzi o donație de 150 de calculatoare din partea Guvernului german, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, donația va fi distribuită funcționarilor pentru a realiza controlul și perfectarea operațiunilor vamale la posturile de frontieră.

Echipamentele au fost transmise în cadrul întrevederii conducerii Serviciului Vamal cu directorul de țară a Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Claudia Hermes.

În cadrul evenimentului, conducerea Serviciului Vamal a menționat că aceasta este una dintre primele dotări majore cu echipament modern IT din ultimii patru ani. 

La rândul său, reprezentanții GIZ au reiterat disponibilitatea de a oferi suportul necesar în dezvoltarea capacităților Serviciului Vamal.

Donația de echipament are o valoare de 160 mii de euro. 

Foto: Serviciul Vamal

img22009594

img22009594

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!