ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Fălești și-a pierdut viața într-un incendiu

11:27 | 14.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat de pompierii din Fălești în timp ce stingeau incendiul ce a mistuit o gospodărie din localitatea Socii Noi, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, incendiul a avut loc ieri. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 21:55. Pentru lichidarea arderii la fața locului au fost trimise două echipe de pompieri, care au stabilit că o casă de locuit cu suprafața de circa 80 m2 a fost cuprinsă de flăcări. În acțiunile de stingere, pompierii au depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 48 de ani. Incendiul a fost lichidat către ora 03:31. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Tot ieri, salvatorii au intervenit la Cahul, unde au acordat ajutor unei tinere ce a suferit intoxicație cu monoxid de carbon emanat de la sobă. 

Statisticile IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 17 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!