ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu viceministrul de externe al Republicii Lituania

15:59 | 14.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a discutat cu viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Lituania, Mantas Adomėnas despre implementarea proiectului de asistență pentru buna guvernare în cadrul MAEIE, în baza memorandumului de înțelegere între ministerele de externe privind consolidarea capacităților instituționale și de bună guvernare. Partea lituaniană va continua să ofere asistență și expertiză în domeniul integrării europene, diplomației economice și securității cibernetice, a relatat pentru MOLDPRES Biroul de presă al MAEIE.

Oficialul moldovean a apreciat ajutorul Lituaniei oferit țării noastre, atât în contextul regional de securitate, cât și în parcursul de integrare europeană.

„De asemenea, am efectuat cu domnul viceministru un schimb de opinii privind situația economică actuală și impactul războiului nedrept al Rusiei împotriva Ucrainei asupra întregului continent european, precum și subiectele care țin de securitatea energetică, criza umanitară și implementarea reformelor în Republica Moldova”, a punctat vicepremierul Nicu Popescu.

Foto: MAEIE

img22009615

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!