ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a discutat cu responsabilii din domeniul justiției despre procesul de recuperare a bunurilor și activelor fraudate

17:05 | 14.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o ședință de lucru cu ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, cu Procurorul General interimar, Ion Munteanu, și cu șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Ședința s-a focusat pe rezultatul participării șefei statului, săptămâna trecută, la Conferința Internațională Anticorupție din SUA și pe discuțiile pe care le-a avut cu autoritățile din Statele Unite pentru avansarea țării noastre în lupta anticorupție.

De asemenea, s-a discutat despre acțiunile de recuperare a bunurilor și activelor fraudate din Moldova și duse în alte țări.

Președintele Maia Sandu a recomandat revizuirea necesităților instituționale și legislative ale sectorului anticorupție, pentru a accelera procesul de recuperare a bunurilor. 

Foto: Președinție

img22009617

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!