ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul Gaik Vartanean a părăsit fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

10:36 | 15.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Deputatul Gaik Vartanean a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței Legislativului, parlamentarul a specificat că va activa în calitate de deputat independent. „Mulțumesc colegilor din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor pentru aprobarea demersului. În activitatea mea ulterioară voi susține toate proiectele ce sunt în beneficiul țării și a cetățenilor”, a spus Gaik Vartanean.

La rândul său, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vasile Bolea, a subliniat că „membrii blocului s-au întrunit ieri în cadrul unei ședințe și au aprobat decizia de excludere a deputatului din fracțiune, în urma solicitării parvenite din partea acestuia".

Mandatul de deputat pe numele lui Gaik Vartanean a fost validat în luna iulie curent. Acesta a ocupat locul deputatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alla Dolință, care a depus o cerere de demisie și a anunțat că se retrage din PSRM.

Foto: zdg.md

img22009633

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!