ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poșta Moldovei a lansat acțiunea promoțională „Ziua Abonatului”-2023

10:40 | 15.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat  Poşta Moldovei desfășoară, în perioada 14-16 decembrie, acțiunea promoțională "Ziua Abonatului"-2023, transmite MOLDPRES.

„Timp de trei zile, deschidem și mai larg ușile oficiilor poștale și îți propunem  reducere la edițiile periodice 2023. Intră în orice oficiu poștal din țară și află oferta. Selectează ediția preferată, iar noi ți-o livrăm acasă”, indică Poşta Moldovei.

Acțiunea promoțională este organizată anual, în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Catalogul de abonare 2023 include peste o sută de ediţii periodice, ziare şi reviste, precum şi 270 de cărţi disponibile.  

Foto: Poşta Moldovei

img22009634

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!