ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O rută specială a troleibuzelor turistice a fost lansată în capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă

12:12 | 15.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a lansat o rută specială a troleibuzelor turistice cu ocazia sărbătorilor de iarnă, transmite MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, copiii și părinții sunt aşteptaţi în zilele de sâmbătă și duminică pentru a descoperi legendele orașului.

Acțiunea are genericul „Cunoaște orașul alături de Moș Crăciun” și se va desfășura în perioada 17-18 și 24-25 decembrie curent și în zilele de 7-8 ianuarie 2023. Traseul va începe şi se va finaliza lângă Arcul de Triumf din centrul capitalei, iar la finalul călătoriei toți copiii vor primi surprize dulci din partea Moșului.

Capacitatea de îmbarcare este în limita persoanelor așezate pe scaune, iar copiii până la vârsta de 10 ani urmează a fi însoţiţi de un părinte.

Preţul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei. Copiii cu vârstele de până la 7 ani călătoresc gratuit.

Foto: facebook.com

img22009636

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!