ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești efectuează o vizită de lucru în Republica Croația 

09:43 | 16.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, efectuează o vizită de lucru la Zagreb, Croația, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAEIE, Nicu Popescu se va întâlni astăzi cu omologul său croat Gordan Grlić-Radman, cu care va discuta agenda bilaterală de cooperare, integrarea europeană a țării noastre, procesul de reforme din Republica Moldova, dar și situația regională în contextul războiului injust al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

De asemenea, la Zagreb oficialul moldovean se va întâlni cu Tomo Medved, viceprim-ministru, ministrul pentru afacerile veteranilor, Domagoj Hajduković, președinte al comisiei pentru afaceri europene al Parlamentului croat și Željko Reiner, vicepreședinte al Parlamentului croat și membru al comisiei pentru afaceri externe.

Foto simbol

img22009663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!