ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a vizitat expoziția „Corupția și războiul”

14:21 | 16.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru cetățeni după ce a vizitat expoziția „Corupția și războiul”, organizată de publicația „Ziarul de Gardă“, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Corupția și războiul ne afectează pe toți. Ambele distrug țări și pun în pericol viața oamenilor”, a spus șefa statului după ce a vizitat expoziția „Corupția și războiul”, organizată pentru al doilea an de echipa de la „Ziarul de Gardă“. Președintele Maia Sandu a menționat că a văzut acolo peste o sută de exponate - titluri ale materialelor publicate, în acest an, de presa națională și internațională, fotografii și documente care vorbesc despre legăturile între corupție și război.

Totodată, șefa statului i-a îndemnat pe cetățeni să meargă la această expoziție, deschisă până la 29 decembrie la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

„Războiul nu poate fi justificat, iar corupția nu poate fi tolerată. Suntem datori să depunem toate eforturile pentru ca ele să nu mai existe”, a conchis Maia Sandu.

Foto: Președinție

img22009673

img22009673

img22009673

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!