ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Bălți și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a mistuit locuința

11:36 | 19.12.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 dec. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 74 de ani din Bălți a murit ieri în urma unui incendiu care i-a distrus locuința, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de 18 decembrie pompierii din nordul țării au fost solicitați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Bulgară nr. 146 din municipiul Bălți. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:09.

Pentru lichidarea incendiului au fost trimise două echipe de salvatori și pompieri, care au stabilit că ard mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului. În misiunea de stingere a flăcărilor, angajații IGSU au depistat cadavrul carbonizat al proprietarei, o femeie în vârstă de 74 de ani. Incendiul a fost lichidat către ora 11:55, iar în consecință au fost afectate mai multe bunuri materiale de la balconul apartamentului, dar și din interiorul unei odăi. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Statisticile IGSU arată că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 21 situații de risc.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!