ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Pșenicinîi a fost numit Secretar general adjunct al Guvernului 

15:46 | 21.12.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi numirea lui Igor Pșenicinîi în funcția de Secretar general adjunct al Guvernului. Igor Pșenicinîi este magistru în drept economic, cu o experiență de peste 15 ani în funcția publică, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

Parcursul său profesional cuprinde activitatea în cadrul autorităților administrației publice centrale, în funcții de execuție și de conducere. Începând cu anul 2012, Igor Pșenicinîi activează în cadrul Ministerului Mediului, unde a ocupat funcția de șef al Secției juridice a Inspectoratului Ecologic de Stat, șef al Direcției juridice a Inspectoratului pentru Protecția Mediului și șef al Serviciului juridic al Ministerului Mediului. Din noiembrie 2021 și până în prezent, Igor Pșenicinîi ocupă funcția de secretar general al Ministerului Mediului.

În noua funcție, Secretarul general adjunct al Guvernului își va începe activitatea din 26 decembrie curent.

Foto: Guvern

img22009822

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!