ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

13:52 | 28.12.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat eliberarea Zinaidei Bezverhni din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în baza cererii depuse, transmite MOLDPRES.

De asemenea, Executivul a aprobat decizia cu privire la suspendarea funcţiei de secretar general de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale pentru Alexandru Iacub, în legătură cu detaşarea la alt post de lucru.

Pe parcursul şedinţei de astăzi, miniştrii au votat şi pentru numirea Anei Varzari în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, precum şi a lui Petru Tataru – ca secretar de stat la Ministerul Mediului.

img22009992

img22009992

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!