ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a operat schimbări în componența cabinetului său

17:44 | 10.01.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Șefa statului, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul prin care Veaceslav Negruța, consilier în domeniul economic, este numit în funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, începând cu data de 11 ianuarie 2023, informează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat că Cristina Gherasimov, care a deținut până acum această funcție, își va continua activitatea în calitate de consilier în domeniul politicii externe și al integrării europene.

De asemenea, începând de astăzi, Stella Jantuan va exercita funcția de consilier prezidențial pe probleme politice, relații cu autoritățile publice și societatea civilă.

Totodată, șefa statului a acceptat demisia consilierului pentru comunicare publică, purtătoarea de cuvânt a Preşedintelui R. Moldova, Sorina Ștefîrță.

img23000156

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!