ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat în Elveția cu ministrul francez pentru Europa

13:16 | 18.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 ian. /MOLDPRES/. În cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu ministrul Franței pentru Europa, Laurence Boone, cu care a purtat o discuție despre situația curentă din țara noastră și cooperarea bilaterală, îndeosebi în contextul aspirațiilor noastre de integrare europeană, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Maia Sandu le-a mulțumit autorităților franceze pentru sprijinul oferit Moldovei întru depășirea crizelor și pentru sprijinul pe calea integrării europene. Reuniunea Comunității Politice Europene găzduită de țara noastră în acest an, pe 1 iunie, la care va participa și președintele francez Emmanuel Macron - inițiatorul acestei platforme - va fi un bun prilej pentru a aprofunda relațiile cu partenerii europeni.

Totodată, șefa statului a apreciat cooperarea eficientă moldo-franceză în domeniul anticorupție și al recuperării bunurilor furate din țara noastră. 

Foto: Președinție

img23000367

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!