ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul se convoacă la 1 februarie în sesiunea de primăvară

10:30 | 24.01.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Începând cu data de 1 februarie, Parlamentul se va convoca în sesiunea ordinară de primăvară 2023. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de către președintele Parlamentului, Igor Grosu, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, prima ședință plenară din sesiunea de primăvară va avea loc la propunerea Biroului permanent, după ce va fi pregătit proiectul ordinii de zi.

Conform Regulamentului Parlamentului, legislativul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. Iar sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie.

Foto: Parlament

img23000525

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!