ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii desfășoară acțiuni de verificare a condițiilor de călătorie a pasagerilor în transportul public

14:30 | 24.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Oamenii legii desfășoară acțiuni de verificare a condițiilor de călătorie a pasagerilor în transportul public, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, se va verifica respectarea regulilor de exploatare a autovehiculelor pe timp de iarnă și starea tehnică a transportului public și mașinilor de taxi.

Oamenii legii recomandă șoferilor să nu pornească mijlocul de transport din stații cu ușile deschise și să nu îmbarce călătorii peste capacitatea maximă admisă. Totodată, aceștia sunt îndemnați să îmbarce/debarce călătorii numai în stațiile special amenajate, prevăzute în itinerarul aprobat și să menţină starea tehnică corespunzătoare a mijlocului de transport.

Acțiunea de verificare a condițiilor de călătorie a pasagerilor se va desfășura până pe 31 ianuarie, pe întreg teritoriul țării.

Foto: Inspectoratul General al Poliției

img23000534

img23000534

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!