ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 470 de cazuri de infectare cu COVID-19 s-au înregistrat în ultima săptămână

14:36 | 24.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. În ultima săptămână, 475 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate pe teritoriul țării, cu 93 mai mult decât săptămâna anterioară, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Sănătății, în aceeași perioadă, au fost efectuate 15 772 de teste și s-au înregistrat trei decese.

Tot în ultima săptămână, 230 de persoane și-au administrat prima doză de vaccin anti-COVID, iar 375 și-au făcut doza trei. În total, până în prezent, 1 075 257 de persoane au fost vaccinate cu schema completă.

Începând cu luna iulie, anul trecut, cetățenii își pot administra doza Booster 2 de vaccin împotriva COVID-19. Totodată, este posibilă imunizarea copiilor ce au împlinit 12 ani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!