ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu s-a întâlnit cu o delegație a Senatului Poloniei, condusă de Mareșalul Tomasz Grodzki

14:26 | 25.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Tomasz Grodzki, Mareșalul Senatului Republicii Polone și cu un grup de deputați polonezi. Oficialii au discutat despre securitatea regională, cooperarea economică și agenda bilaterală moldo-polonă, relatează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a comunicat agenției că președintele Maia Sandu a mulțumit pentru prietenia și sprijinul partenerilor polonezi oferit țării noastre, în mod special, pentru susținerea constantă a parcursului de integrare europeană a Moldovei, precum și pentru plasarea țării noastre în zona de interes a Poloniei și în grupul statelor prioritare pentru asistența poloneză.

Mareșalul Senatului Poloniei, Tomasz Grodzki, se află, în perioada 24-25 ianuarie, într-o vizită oficială la Chișinău.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!