ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Situația regională a fost discutată de viceprim-ministrul pentru reintegrare cu Ambasadorul Azerbaidjanului

18:52 | 26.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov, a relatat pentru MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

Oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la situația regională din zona Mării Negre în lumina evoluțiilor recente, vulnerabilităților de securitate, dar și a consecințelor devastatoare ale agresiunii ruse din Ucraina. 

Vicepremierul Oleg Serebrian a subliniat faptul, că formatul de negocieri „5+2” va rămâne înghețat pe durata ostilităților militare din țara vecină. Totodată, oficialul a trecut în revistă ultimele evoluții din relația Chișinăului cu Tiraspolul, stadiul actual al interacțiunii pe platformele funcționale de negociere, perspectivele de avansare a dialogului pe subiecte tehnice și umanitare.

Foto: Biroul de reintegrare

img23000633

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!