ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituția prezidențială a publicat lista cadourilor oferite în dar președintelui Maia Sandu în cadrul vizitelor oficiale

10:02 | 28.01.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Aparatul Președintelui Republicii Moldova a publicat lista cadourilor protocolare admisibile oferite în dar șefului statului în cadrul vizitelor sale oficiale sau vizitelor oficialilor străini în Republica Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Pe pagina web a instituției sunt prezentate cadourile oferite în trimestrul IV din anul 2022. Toate cadourile protocolare sunt înregistrate în Registrul de evidență a cadourilor admisibile și au fost trecute în gestiunea instituției prezidențiale.

 

img23000679

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!