ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O ambulanță și mai multe mașini blocate în zăpadă au fost tractate de salvatorii din sudul țării

11:43 | 30.01.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. O ambulanță și mai multe autoturisme, printre care și un microbuz, dar și patru tiruri blocate din cauza intemperiei au fost tractate de salvatorii din sudul țării, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, pe parcursul zilei de ieri salvatorii au intervenit pe traseul M3, Vulcănești - Slobozia Mare, UTA Găgăuzia. Aici, pompierii au tractat un automobil blocat în zăpadă, în care se aflau trei persoane un caz similar a avut loc și la Ceadîr-Lunga, în apropierea satului Baurci, fiind tractat un microbuz cu două persoane, care s-a blocat în nămeți pe acostamentul drumului.

Tot ieri, salvatorii au tractat patru autocamioane la periferia orașului Vulcănești, care blocau circulația pe traseul M3. Un alt caz a fost înregistrat pe drumul local din apropierea satului Meșeni, raionul Leova, unde efectivul Postului salvatori și pompieri Iargara a deblocat din zăpadă un autoturism, în care se aflau două persoane. Totodată, de ajutorul angajaților IGSU a fost nevoie și în municipiul Cahul, pe strada Lăutarilor 19, fiind tractată o ambulanță, care din cauza drumului cu ghețuș nu putea să-și continue deplasarea.

IGSU anunță că va continua și astăzi să monitorizeze situația în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!