ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul UE, Jānis Mažeiks

18:37 | 01.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinău, Ambasadorul Jānis Mažeiks, despre relațiile cu Bruxellesul și procesul nostru de integrare europeană, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Oficialii au trecut în revistă proiectele de țară pentru 2023, în conformitate cu agenda noastră de integrare europeană, dar și acțiunile prin care țara noastră planifică să accelereze procesul de armonizare a legislației naționale la acquis-ul comunitar.  

Șefa statului a subliniat faptul că instituțiile responsabile lucrează la realizarea Planului de acțiuni privind îndeplinirea celor nouă recomandări făcute de către Comisia Europeană pentru acordarea Republicii Moldova a statutului de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană. 

Foto: Președinție

img23000809

img23000809

img23000809

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!