ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislatori de la Chișinău vor participa la Reuniunea de iarnă a AP OSCE

09:54 | 02.02.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Delegația Legislativului Republicii Moldova urmează să participe la Reuniunea de iarnă a Adunării Parlamentare a OSCE, care va avea loc la Viena, Austria, în perioada 23-24 februarie, relatează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a instituției legislative de la Chișinău, șeful delegației sus-numite, deputatul Veronica Roșca, a avut ieri o întrevedere în format online cu președintele AP OSCE, Margareta Cederfelt.

În cadrul întrevederii s-a discutat și despre eforturile înregistrate de R. Moldova în implementarea reformelor pe calea integrării europene și suportul oferit de AP OSCE. Referindu-se la fluxul de refugiați din Ucraina, președintele AP OSCE, Margareta Cederfelt, și-a exprimat admirația față de modul în care țara noastră a făcut față acestei provocări și față de felul în care moldovenii și-au deschis casele și inimile.

Foto: Parlament

img23000819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!