ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia Unificată de Control s-a reunit în ședință

17:18 | 02.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Cazul minorului din Hagimus, Căușeni răpit la 20 ianuarie curent de pe o stradă din Bender de către exponenți ai structurilor de forță transnistrene, rămâne în atenția Comisiei Unificate de Control, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare. 

Printr-un apel, Delegația Chișinăului a cerut explicații și investigarea incidentului. 

De menționat că situația se află în vizorul autorităților și al opiniei publice, urmărirea penală fiind în desfășurare conform procedurilor prevăzute de legislația națională. 

În cadrul aceleași ședințe, și-au început activitatea noii membri și experți din partea Republicii Moldova care vor reprezenta în Comisie Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării.

 

img23000852

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!