ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Nicu Popescu a exprimat condoleanțe familiilor victimelor seismului din Turcia

10:11 | 06.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a transmis un mesaj de compasiune în legătură cu producerea unui cutremur puternic în sud-estul Turciei, la granița cu Siria, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

În mesaj se arată:

„Urmărim îndeaproape veștile tragice din Turcia și Siria, ambele state fiind puternic afectate de un cutremur dezastruos.

Exprimăm în numele Republicii Moldova cele mai sincere condoleanțe familiilor victimelor, în timp ce ne exprimăm speranța pentru recuperarea cât mai grabnică a răniților”, a declarat șeful diplomației moldovenești Nicu Popescu pe Twitter.

img23000912

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!