ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe cadre didactice au fost premiate la Conferința Națională eTwinning

12:00 | 07.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Un număr de 36 de cadre didactice au fost premiate la Conferința Națională eTwinning cu genericul „eTwinning, educație de calitate pentru un viitor durabil, incluziv și fericit”, transmite MOLDPRES.

Câștigătorii au fost selectați în urma unui concurs care a avut printre obiective promovarea metodelor inovative de predare prin intermediul platformelor educaționale online, crearea unui cadru de învățare în vederea dezvoltării competențelor digitale și motivarea cadrelor didactice pentru autoformare şi formare continuă prin participarea în proiectele eTwinning.

Totodată, în cadrul conferinței au fost premiați câștigătorii concursurilor naționale „Fii Ambasador eTwinning - 2022” și „Proiecte eTwinning. Inovație și Colaborare” desfășurate pe parcursul anului 2022. Astfel, titlul de „Ambasador eTwinning” i-a fost conferit Anei Ceban, învățătoare de clasele primare la Liceul Teoretic „Mihai Marinciuc” din Chișinău.

Cadrele didactice premiante au prezentat la Conferință proiectele implementate în colaborare cu alte instituții din diferite țări, membre ale proiectului eTwinning. 

Ediția din acest an a Conferinței Naționale eTwinning s-a desfășurat în format hibrid, cu participarea a peste 200 de persoane. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul financiar acordat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) al Republicii Moldova și Comisia Europeană.

Foto: MEC

img23000973

img23000973

img23000973

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!