ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Chișinău a fost reținut de CNA după ce a pretins mită de 4000 de euro

13:54 | 07.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 7 feb. /MOLDPRES/. Un tânăr din Chișinău a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție /CNA/ și procurorii Procuraturii Anticorupție într-un dosar de trafic de influență, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi pretins 4 000 de euro de la un amic, care era cercetat pentru jaf, susținând că ar avea influență asupra procurorului de caz și că îl poate convinge să claseze dosarul.

În acest caz, CNA a inițiat o cauză penală pentru trafic de influență. Ulterior, sub controlul ofițerilor Centrului, au fost transmiși banii către bănuit, iar astăzi, în cadrul perchezițiilor, a fost depistată o parte din suma livrată.

În urma acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut și plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!