ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Cahul a fost reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

15:38 | 08.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat din Cahul a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit 950 de euro și 6800 de lei de la un alt localnic pentru a ajuta fiul acestuia să promoveze examenele pentru obținerea permisului de conducere, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra funcționarilor Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Cahul și asupra responsabililor de la Școala auto din localitate și că îi poate determina să favorizeze candidatul să susțină probele teoretice și practice.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și a fost plasat în Izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Cahul. Acesta are statut de învinuit și într-un alt dosar de trafic de influență, remis în instanța de judecată în anul 2022.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!