ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Arabiei Saudite

19:29 | 21.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu ambasadorul Regatului Arabiei Saudite în Republica Moldova, cu sediul la București, Mohammed Abdulghani Khayat. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de intensificare a cooperării între cele două state, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

„Cunosc despre interesul pe care îl aveți în domeniul agricol. Pe de altă parte, noi suntem interesați de sectorul energetic. În context, una dintre prioritățile noastre este atragerea investitorilor și dezvoltarea mediului de afaceri. Putem oferi companiilor beneficiile Zonelor economice libere, precum și ale parcurilor IT”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Oficialii au mai discutat despre evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale, precum și despre promovarea și protecția investițiilor. Participanții la întrevedere au convenit asupra concentrării eforturilor pentru a intensifica inclusiv colaborarea interparlamentară între Republica Moldova și Regatul Arabiei Saudite.

Foto: Parlament

img23001416

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!