ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta un spectacol de Viorel Cornescu

20:09 | 22.02.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”Îți vreau soțul…” de Mihail Zadornov, în regia lui Viorel Cornescu va avea loc joi, 23 februarie, la ora 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale”, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, intriga se urzește în cadrul unui cuplu căsătorit, Elena (Lilia Cazacu) și Andrei (Viorel Cornescu), care locuiesc împreună de douăzeci de ani. Chiar în preajma celei de-a douăzecea aniversări, Elena primește cadou un oaspete neașteptat - o tânără amantă a soțului ei, Oxana (Olga Anghelici), aceasta făcându-și apariția în pragul apartamentului, cu o ofertă foarte tentantă...

În aceeași zi, la 18.00, Teatrul ”Alexei Mateevici” va oferi publicului spectacolul „Menajeria de sticlă” după Tennessee Williams, în regia cunoscutului regizor de teatru rus Iosif Shats, Artist al Poporului. 

Potrivit regizorului, spectacolul este un produs cultural care demonstrează încă o dată că munca și creativitatea în comun deschid noi perspective și pot reuni oameni talentați, sinceri și devotați ideii de teatru. ”Este o poveste spusă cu sensibilitate, în care emoțiile ies la iveală, iar spectatorul le urmărește făcând echilibristică printre tensiuni, regrete și speranță”, a precizat Iosif Shats.

Tot joi, la 18.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va readuce în scenă spectacolul ”Carmen”, operă în patru acte de Georges Bizet, dirijor - Nicolae Dohotaru, regia - Mihai Timofti.

img23001458

img23001458

img23001458

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!