ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu

19:21 | 23.02.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a încheiat astăzi vizita de lucru la București la Palatul Parlamentului, unde a vorbit cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, despre susținerea coaliției de guvernare din România pentru proiectele destinate Republicii Moldova. La fel, s-a discutat și despre modalitățile prin care poate fi extinsă cooperarea economică și despre eforturile noastre de a menține stabilitatea, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Acum, după acest an de război în care România ne-a fost un veritabil pilon de stabilitate, am certitudinea că vom putea depăși mai ușor toate crizele grație relațiilor de prietenie și încredere reciprocă”, a declarat Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23001509

img23001509

img23001509

img23001509

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!